
انواع سبک های دکوراسیون داخلی در جهان
انواع سبک های مهم دکوراسیون داخلی
پیروی از یک سبک دکوراسیون داخلی میتواند به انسجام و هماهنگی بخشهای مختلف منزل و محل کار ما کمک کند، ظاهری زیباتر به آن ببخشد و استفاده از آن فضا را بهبود دهد. بنابراین شناخت سبکهای مختلف در طراحی دکوراسیون داخلی را از دست ندهید. ما در این مقاله مروری کوتاه بر انواع سبک های مهم خواهیم داشت و در پستهای بعدی هرکدام را به شکل مفصل توضیح خواهیم داد.

سبک دکوراسیون داخلی ایرانی
دکوراسیون داخلی ایرانی دارای خصوصیات بارزی چون طراحی مناسب، محاسبات دقیق، فرم درست پوشش، رعایت مسائل فنی علمی، ایوانهای رفیع، ستونهای بلند و تزئینات گوناگون است. معماری داخلی خانههای ایرانی معمولا متشکل از سالن، اتاق نشیمن، آشپزخانه و حمام است. که با جزئیات و ساختار فرهنگی ایران هماهنگ هستند و برخلاف سایر سبکها در این شکل از دکوراسیون بیشتر از سنت و اِلمانهای کلاسیک استفاده میشود. در گذشته خانههای سنتی ایرانی از قسمتهایی همچون سکو، ورودی، هشتی، دالان، ایوان نیز تشکیل میشدند که در گذر زمان و با کمتر شدن زیربنای منازل مسکونی بسیاری از این جزییات از پروسه ساخت حذف شدهاند.
اما همچنان در تزیین سالنهای پذیرایی از جزئیات هنری ایرانی مانند آینه کاری، مقرنس و شیشههای رنگی در پنجرهها استفاده میشود. فرش ایرانی بعنوان بخش جدانشدنی منازل ایرانیها نقش غیرقابل انکاری در نزدیک کردن فضای منزل به سبک اصیل ایرانی دارد.
سبک دکوراسیون داخلی مینیمالیسم
ساده گرایی یا ساده پسندی یا مینیمالیسم یک مکتب هنری است که پس از جنگ جهانی دوم، در هنر غرب به وجود آمد و اساس آن بر پایه سادگی بیان و روشهای ساده و دوری جستن از پیچیدگی معمول فلسفی و یا شبه فلسفی است.
مینیمالیسم را در واقع میتوان زاییده ذهن هنرمندان روس در دوره پس از انقلاب اکتبر دانست که ساختارگرا بوده و به خلاصه نمایی از اشکال هندسی گرایش داشتند و تجربیات آنان در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی بر هنرمندان اروپای غربی و آمریکا نیز اثر گذاشت.

این سبک در اشکال مختلفی از طراحی و هنر، به ویژه در هنرهای تجسمی استفاده میشود و پیروان آن بر این باورند که با از بین بردن حضور فریبنده ترکیب بندی و کاربرد موارد ساده و اغلب صنعتی میتوان به کیفیت ناب رنگ، فرم، فضا و ماده دست یافت.
رنگها در مینیمالیسم از انواع سبک های دکوراسیون
استفاده از رنگهای روشن و به خصوص سفید از مهمترین نمایههای اصلی مینیمالیستیهاست. هر چه اتاقها و دیوارها سادهتر باشند، رعایت اصول دکوراسیون مینیمال نیز بیشتر به چشم خواهند آمد و همچنان که از نام آن پیداست تاکید این سبک بر سادگی و بیآلایشی است.
عناصر مورد استفاده درانواع سبک های دکوراسیون مینیمالیسم
در طراحی داخلی یک مکان با سبک مینیمالیست از اجزا و وسایلی به اشکال هندسی مثل مربع، مستطیل و دایره استفاده میشود اما سطوح و ظواهر همه چیز ساده و بدون جزئیات است.
سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک
طراحی داخلی کلاسیک متاثر از طرحهای یونانی و رومی، مبتنی بر نظم، تعادل و هماهنگی کامل است. در طراحی کلاسیک خبری از عناصر مدرن یا تأثیرات آنها نیست و دیدگاهی کاملاً سنتی دارد. اتاقهای این سبک معمولاً حاوی نقاط کانونی متعدد مانند یک شومینه بزرگ، یا یک راه پله چشمگیر هستند که اغلب مورد استفاده قرار میگیرند.
اگر یک طرح داخلی کلاسیک را از وسط به دو نیم کنیم، یک طرف اتاق کاملاً انعکاس طرف دیگر آن است زیرا ایدهی پشت این طراحی ایجاد یک حس تقارن کامل است و همه چیز از نورپردازی تا نوع چیدمان تصاویر در داخل اتاقها باید کاملا در انطباق با هم قرار گیرد.
رنگها درسبک کلاسیک از سبک های دکوراسیون
رنگهایی مورد استفاده در این سبک نیز اغلب از طبیعت الهام گرفته شده است. آبی پر رنگ، قهوهای، زرد، سبز و رنگهای زمین مانند قرمز مایل به قهوهای که علاوه بر این رنگها سیاه و سفید را میتوان به تناوب استفاده کرد.
عناصر مورد استفاده در سبک کلاسیک
ستونهای رومی و گلدانهای بزرگ معمولا به عنوان بخشی از طراحی کلاسیک بکار برده میشوند. پارچههای با دوام مثل پارچههای کتانی، مخمل، پنبهای و ابریشم برای استفاده در این سبک از طراحی قابل قبول هستند.

برای کفپوش نیز در این سبک از کفپوشهای چوبی، سنگ مرمر، تخته سنگ و… استفاده میشود. مبلمان و لوازم دیگر معمولا دارای جزییات بسیار زیاد و منبتکاری شده هستند. یک منزل با طراحی داخلی کلاسیک با اجسام گلدار و اشکال افسانهای مزین میشود تا جلوهای زیباتر برای میزبان و میهمان فراهم کند.
سبک دکوراسیون داخلی روستیک
سبک روستیک که تلاشی است برای نمایش جلوهی طبیعت، بیشتر در فضاهای ویلایی کاربرد دارد تا انسانهای خسته از محیط خاکستری شهر را به آرامشی هرچند کوتاه دعوت کند. البته این سبک ساختار خام و نپختهای دارد و کمی زمخت است. مبلمان و وسایل روشنایی گاهی از کُنده درخت، تنه و شاخهی درختان، الیاف و کنف ساخته میشوند.

اولین تصویری که بعد از شنیدن واژهی روستیک در ذهن شنوندهی آشنا با این سبک پدیدار میشود همانا تیرهای چوبی است. تیرهایی با برشهای ناهموار که برای قابکردن سقفها، شکل دادن درگاهها، احاطه کردن شومینهها و پنجرهها یا حتی خط انداختن بر دیوارها استفاده میشوند.
رنگها در دکوراسیون روستیک ازانواع سبک های دکوراسیون
در این سبک انتخاب رنگ شما تنها محدود به رنگ قهوهای نیست و شما میتوانید از رنگهای روشنتری مثل آبی جین، زرد طلایی و فیروزهای کم رنگ به تناسب سلیقهتان استفاده کنید. رنگهایی که به خوبی با فضای روستیک شما هماهنگ شده و در عین حال آشنا و سنتی به نظر خواهند رسید.
عناصر مورد استفاده در سبک روستیک
پارچههای درشتبافت تناسب بیشتری با فضای روستیک دارند و چناچه علاقهمند به این سبک هستید برای داشتن دکوراسیونی زیباتر باید با منسوجات ظریف مانند ابریشم و توری خداحافظی کنید. جالب اینکه لحافها یک بخش رایج در سبک روستیک هستند که میتوانید با وصله دوزیهای راه راه یا چهل تکههایی در اندازههای مختلف آنها را در فضای مدنظر خود بکار برید.
سبک دکوراسیون داخلی مدرن از انواع سبک های دکوراسیون
سبکی پالوده شده و باشکوه که جزئیات سبک کلاسیک با رویکردی جدید در آن یافت میشود. فرم کلی سبک کلاسیک در این سبک حفظ شده است و با عناصر مدرن ترکیب شدهاند. این سبک تلفیقی بین قدیم و جدید است.
عناصر مورد استفاده در سبک مدرن
معمولا وسایلی که در سبک کلاسیک مورد استفاده قرار میگیرند از جنس چوب بوده و گاهی نیز دستساز هستند که باعث میشود قیمت این وسایل نسبتا بالا باشد.

از طرفی از آنجایی که وسایل انتخاب شده برای منزلی با این سبک معمولا ابعاد بزرگی دارند توصیه میشود که این دکوراسیون برای خانههای نسبتا بزرگ انتخاب شوند چرا که در غیر این صورت خانه طراحی شده شلوغ به نظر خواهد آمد.
دکوراسیون داخلی ماوریک از انواع سبک های دکوراسیون
این سبک نوین دکوراسیون داخلی مبتکرانه، غیرمعمول و خلاف عرف و بدون قیود و قانون است و بخشی از سبک مدرن به حساب میآید و در طراحی داخلی امروزی به دلیل نزدیکی زیاد به رویکردهای دنیای مدرن شهرت پیدا کرده است. این سبک زاییده تخیل است و طراحیهای حاصل از آن از هیچکدام از قوانینی که میشناسیم تبعیت نمیکنند و تنها به تخیلات ذهن طراح مربوط است.

حد وسطی برای دیدگاهها در مورد این سبک وجود ندارد و افراد در مواجهه با آن یا عاشقش میشوند یا متنفر.
رنگها در سبک ماوریک از سبک های دکوراسیون
در ساختار این سبک محدودیتی برای انتخاب رنگها وجود ندارد و حتی رنگهای مورد استفاده برای یک اتاق نیز کاملا تصادفی انتخاب میشوند.
عناصر مورد استفاده در سبک ماوریک
به دلیل همخوانی سبک ماوریک با دنیای مدرن، مبلمان و تجهیزات مد روز در آن استفاده میشود که در بیشتر موارد مبلمان این سبک عجیب و غریب اما کاربردی است. سبک ماوریک هم در فضاهای کوچک و هم در فضاهای بزرگ میتواند به کار رود. شما با بکارگیری این سبک میتوانید نگاه جسورانه خود را به رخ بکشید و نشان دهید که عاشق زرق و برقهای دنیای امروزی هستید!
سبک دکوراسیون داخلی ژاپنی ازانواع سبک های دکوراسیون
طراحی داخلی ژاپنی پیچیده اما بسیار آرام بخش است و نگاهی آسان به زندگی دارد.

به دلیل هزینه بالای مسکن در ژاپن، خانههای این کشور معمولا کوچک هستند و استفاده بهینه از فضای داخلی، تمیز بودن، کم کردن جزئیات و توجه به سادگی از خصوصیات ویژه دکوراسیون داخلی خانههای این کشور آسیای شرقی است.
رنگ در سبک ژاپنی
اساس در طراحی به سبک ژاپنی انتخاب رنگهای خنثی و طبیعی است. البته استفاده از رنگ سفید جایز نیست و بهتر است به جای آن از رنگهای گرمتری مثل: بژ ، قهوهای و خاکستری استفاده کرد.
سبک ژاپنی منتقل کننده حسی از خلوص و آرامشی است که مانند مرهمی برای زندگیهای امروزی آشفته ما عمل میکند. این سبک همیشه اندکی اسرارآمیز و عجیب و در عین حال آرامش بخش است.
عناصر مورد استفاده در سبک ژاپنی
استفاده از مربعهای منبت کاری شده با کمی کاغذ نیمه شفاف از مشخصههای سبک ژاپنی است که از آنها میتوان در اطراف دیوارها یا برای تقسیم اتاقها به فضای کوچکتر استفاده کرد. پنجره ها در این سبک حتیالامکان باید مدور باشد. پرده اتاق باید ساده باشد و البته کرکرهها هم گزینه مناسبی برای این سبک هستند. استفاده از پارچههای جنس وال که سبکی نرمی و آرامش را به اتاق میدهند، نیز مناسب است. استفاده از دربهای کشویی یا شوجیها برای ایجاد یک جریان بین فضای داخلی و خارجی از ویژگیهای بارز این سبک از دکوراسیون داخلی است.
سبک دکوراسیون داخلی چینی از انواع سبک های دکوراسیون داخلی
سنتهای مردم چین با دیگر سنتها متفاوت است و همه چیز در خدمت منش صلحآمیز چینیهاست. این سبک مورد علاقهی طرفداران فلسفه و رنگهای روشن است.
رنگ در سبک چینی
رنگها در این سبک آسیایی معنای خاصی دارند. زرد رنگ امپراتوری و رنگی ملی است. سبز به معنای آرامش است و آبی نشانهای از نجیب بودن است که با دقت روی سطح داخلی اعمال میشود.
البته، انتخاب رنگ به مدل صاحبان خانه، سلیقهها و دیدگاههای آنها بستگی دارد.
عناصر مورد استفاده در سبک چینی
استفاده از کاشیهای بزرگ به رنگ روشن بعنوان کفپوش در این سبک مرسوم است که گاهی از فرش برای روی آن استفاده میشود.

نیمکتهای نیمه سبک و سفارشی، صندلیهای بامبو، ابزارهای لاکی و میزهای گرد برای نوشیدن چای گزینههای اصلی برای طراحی داخلی سبک چینی هستند.
سبک دکوراسیون داخلی مراکشی
سبک مراکشی ترکیبی است از سبکهای عربی، آفریقایی و مدیترانهای که یکی از عجیبترین سبکهای دکوراسیون داخلی به شمار میآید.
رنگ و عناصر مورد استفاده در سبک مراکشی
رنگهای مورد مصرف آبی فیروزهای و کبود، سفید و سبز هستند.

عناصر اصلی در آن فرش، کاشی، ظروف رنگی، سفال فانوس، آثار فلزی، کف پوش سفالی قرمز، سکوهای بیرون زده از دیوار، مبلمانی با چوبهای منبت و مشبک، سایه بان بالای تخت، حیاط اندرونی (ریاض)، چراغ های خفا، کاشی زلیج و تجین است.
سبک دکوراسیون داخلی مصری از انواع سبک دکوراسیون
یکی از اولین سبکهای طراحی شکلگرفته در دنیا سبک مصری است. به شکلی که در برخی منابع گفتهشده بیشتر سبکهای اروپایی از این سبک الهام گرفتهاند.
رنگ در سبک مصری
بیشتر رنگهای موجود در سبک مصری در طیف رنگهای گرم و روشن قرار میگیرند که با ترکیب این رنگها فضایی شبیه به صحراهای مصر با تلفیقی از شن و خورشید در ذهن تداعی میگردد.
عناصر مورد استفاده در سبک مصری از انواع سبک های دکوراسیون
استفاده زیاد از سنگهای طبیعی مثل آهک و حجمهای مکعبی، ستونهای قطور و منقوش، پنجرههای مشبک چوبی با رنگ تیره جلوه خاصی به این سبک بخشیده است.

در سبک مصری دیوارهای تالار و سالنها با نقاشیها، طرحهای برجسته، سفال و آجرهای صیقل دادهشده تزیین میگردند.
دکوراسیون داخلی هندی از انواع سبک های دکوراسیون داخلی
طراحی داخلی هندی به دلیل اختلافات فرهنگی، تاریخی و هنری در سرتاسر این کشور پهناور، بسیار متنوع است. طراحی داخلی هند عمیقا در فرهنگ و تاریخ این کشور ریشه دارد و غنی از منسوجات و مبلمانی دست ساز و منحصر به فرد است.

با الهام گرفتن از این سبک اصیل و پر نقش و نگار میتوانید در خانههای مدرن امروزی نیز حال و هوای سبک هندی را حفظ کنید.
رنگها در سبک هندی
رنگهای نارنجی، صورتی و قرمز و ترکیب آنها با سبز یشمی، آبی و طلایی از بارزترین نشانههای این سبک است.
عناصر مورد استفاده در سبک هندی
وجود تزئینات کوچک مانند قلیان، شطرنج، سوزن دوزی ظریف، چهل تکه و مندیر (معبد کوچکی که هر جایی در خانه غیر از اتاق خواب میتواند قرار گیرد) و استفاده از نقوش شیوا، لاکشمی، گانشا و همینطور نقش فیل (اعتقاد هندوها بر به ارمغان آوردن ثروت) از خصوصیات آن محسوب میشوند.
سبک دکوراسیون داخلی روم باستانی از انواع سبک های دکوراسیون
طاقهای نیم دایره، استفاده از موزائیک بر دیوار، نواره، آب نما، سونا و استخر و تبدیل نقاشی دیواری به کاغذ دیواری از رنگ خصوصیات معماری این سبک دکوراسیون داخلی هستند.

یکی از ویژگیهای هنر روم باستان استفاده بجا از تزئینات و مجسمه سازی است. ابداع استفاده از سردیس بجای مجسمه کامل در این دوران بروز کرد.
رنگ در سبک روم باستان
رنگ برتر در معماری یونان باستان سفید و آبی است. از خصوصیات سبک مدرن یونانی استفاده زیاد از نور طبیعی است.
عناصر مورد استفاده در سبک روم باستان
در مبلمان به سبک رومی تأکید بر استفاده مختصر از مبل و صندلی است و بیشتر از تزئیناتی مثل موزائیکها و نقاشیهای دیواری و پارچههای منقوش و اشیاء دکوراتیو استفاده میکنند. استفاده از صحنههای جنگ گلادیاتورها به عنوان قطعات موزاییک شده و تمایز دهندهای برای دکور منزل اشراف با عامه بوده است.
سبک دکوراسیون داخلی روکوکو
این سبک با رشد طبقه متوسط و بورژوای اروپا به وجود آمد و خاستگاه آن فرانسه بود. سبک روکوک به عنوان واکنشی علیه شکوه و جلال افراطی سبک باروک در کاخها پدید آمد.

از نخستین نتایج آفرینش این سبک، ساختن خانههای شهری کوچک و راحت با تزئینات و ریزهکاری فراوان در فضاهای داخلی بود.
رنگ در سبک روکوکو
در این سبک دکوراسیون داخلی استفاده از رنگهای صورتی، آبی و سبز روشن بسیار معمول است.
عناصر مورد استفاده در سبک روکوکو
هنر روکوکو باطراوت و مملو از سرزندگی است و در تزئینات آن از خطوط منحنی، اشکال صدفی به وفور استفاده میشود.
سبک دکوراسیون داخلی ویکتوریایی از انواع سبک های دکوراسیون
در این طرح دیوار به دو قسمت تقسیم میشود و هر قسمت با کاغذ دیواری یا رنگ تیره جدا میشود و مهمترین موضوع در این سبک هماهنگی و تعادل است.
رنگها در سبک ویکتوریایی
در دکوراسیون ویکتوریایی از رنگهایی نظیر زرشکی، میشی، قهوهای تیره، سرمهای و ارغوانی بهره میبرند که بسته به سلیقه میتوان از آنها در طراحی دکوراسیون داخلی استفاده کرد.
عناصر مورد استفاده در سبک ویکتوریایی
در طراحی داخلی به سبک ویکتوریایی از مبلمان دارای خمیدگی بسیار با دکمههایی شبیه به الماس، دستهها و پایههای حکاکی شده استفاده میکنند. از وسایل تزئینی و اثاثیه با ارزش و گرانبهایی همچون مجسمههای نیمتنه، نقاشیهای قاب گرفتهشده، پارچههای گرانقیمت طرحدار و شیشههای رنگی بهره میبرند.
سبک وعناصر دکوراسیون داخلی انگلیسی
این سبک دکوراسیون داخلی خود به سبکهای متفاوتی با نامهایی که بیشتر از القاب و اسامی ملکهها و یا اشراف زادهها بوده طبقه بندی میشود.

عناصر اصلی این سبک پارچههای چیت گلدار، کاغذدیواریهای پر نقش و نگار، قالیهای رنگارنگ و ترکیبی از اشیاء هنری قدیمی است.
سبک دکوراسیون داخلی آرت دکو از انواع سبک های دکوراسیون
شاخصه اصلی سبک آرت دکو تاکید آن بر اشکال هندسی است. الگوهای زاویه دار، طرحهای پلهای و انحناهای برجسته همگی بدون وجود الگوها و نمایههای شلوغ و پیچیده نشانگر جلوهی این سبک هستند.

از بارزترین خصوصیات این سبک دکوراسیون داخلی استفاده از فرمهای گیاهی در فرفوژهها و رنگهای روشن و یک دست میباشد.
سبک دکوراسیون داخلی آرت نوو
احیاگر سبک تزئینی درماتیک باروک و هدف آن نمایش ارزشهای تزئینی خطوط منحنی است و استفاده زیاد از انواع کف پوشهای چوبی از خصوصیات این سبک دکوراسیون داخلی است. نقاشی روی شیشه از این سبک ابداع شد.
ویژگیهای سبک دکوراسیون داخلی آرت نوو
از ویژگی های دکوراسیون داخلی آرت نوو میتوان به چند مورد اشاره کرد که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

۱- استفاده از خطوط خمیده. ۲- فرمهای گیاهی. ۳- ایجاد حس حرکت در آرایهها. ۴- عدم تقارن در طرح. ۵- استفاده تزیینات در حد افراط. ۶- استفاده تزیینات در تمام اجزای ساختمان کف، دیوارهها، نرده پله، ستون و سرستونها، دستگیره، لوسترها و غیره.
دکوراسیون داخلی فرانسوی از انواع سبک های دکوراسیون
طراحی داخلی به سبک فرانسوی مشهور به دلفریبی و با نشاطی است و ترکیبی از سبک روستیک (روستایی) و سلطنتی (شاهانه) میباشد. (آرموار) یک نوع کمد یا گنجهی فرانسوی است که به خوبی با بسیاری از وسایل دیگر ترکیب میشود و در اتاقهای مختلف یک منزل به سبک فرانسوی وجود دارد.
رنگها در دکوراسیون فرانسوی
رنگهای مورد استفاده در دکوراسیون داخلی فرانسوی متفاوتند. در طراحی داخلی فرانسوی از رنگهای طلایی، آبی، قرمز، سبز استفاده میشود. در رنگ آمیزی دیوار و سقف یک منزل با طراحی داخلی فرانسوی ممکن است از رنگ های سفید و کمرنگ استفاده شود.
عناصر مورد استفاده در دکوراسیون فرانسوی
در سبک فرانسوی از طرح گل و گیاه و برگ در قاب آینه و صندلیهای چوبی بسیار استفاده میشود.

میز و صندلیهای یک منزل با طراحی داخلی فرانسوی بیشتر دارای لبههای دالبری شکل هستند تا لبههای صاف و مستقیم. ، ولی روی هم رفته از طرح و الگوهای گل دار (گل گلی) هم استفاده میشود. دکوراسیون داخلی فرانسوی برجسته، دلربا و شیک است. برخلاف چیزی که اکثر افراد فکر میکنند سبک فرانسوی متظاهر و خودنما نیست بلکه بسیار خاکی و مطبوع است.
سبک دکوراسیون داخلی سوئدی از انواع سبک های دکوراسیون
سبک سوئدی از آب و هوای اسکاندیناوی الهام گرفته است. روشن، ساده، سفید و آبی خلاصهای از این سبک طراحی داخلی است.

زمستانهای طولانی مدت خسته کننده با غروبهای زود هنگام و روزهای کوتاه و کمبود نور طبیعی این سبک را ناگزیر ساخته که روشنایی مورد نیاز را به فضای داخلی خانه وارد کند. فضاهای داخلی که با این سبک دکوراسیون داخلی طراحی و دکوراسیون بندی شدهاند، بشاش و آرامند، حتی در روزهای تاریک زمستان نیز گرم و صمیمی هستند.
سبک دکوراسیون داخلی باروک
معماری باروک از ایتالیا شروع شد و قسمت اعظم اروپا را هم به زیر پوشش خود درآورد و تقریبا از اوایل قرن ۱۷ تا اواسط قرن ۱۸ در بیشتر کشورهای لاتین گسترش یافت.
از نظر منتقدین قرن نوزدهم معماری باروک عبارت از معماری کلاسیک منحط بیساختار و دارای تزئینات نمایشی زیاد و عجیب و غریب است. باروک در معنی اصلی خود عبارتست از نامنظم، مروارید ناصاف و پرپیچ و تاب و یا غیر عادی باروک نوعی هنر است که در آن قواعد تناسب رعایت نمیشود و همه چیز بنا به حواس هنرمند مشخص میشود. این سبک دکوراسیون داخلی هنری دارای روحی از حرکت و جنبش است که نقطه مقابل سکون کلاسیک است. هنرمندان در باروک بر خلاف دوران کلاسیک با احساس خود حرکت میکنند و احساس را مقدم بر عقل میدانستند.
دکوراسیون داخلی گوتیک از انواع سبک های دکوراسیون
معماری گوتیک، یکی از سبکها و دورههای تاریخی معماری است. این سبک دکوراسیون داخلی، سبکی مذهبی بوده که همواره، در خدمت کلیسا بوده است. آغاز پیدایش هیچ یک از شیوههای معماری را به دقت شیوه گوتیک، نمیتوان تعیین کرد.
سبک دکوراسیون داخلی اوریگامی
در یک تعریف ساده میتوان گفت «اوریگامی روش ارائهی اشکال است که عمدتاً با خم کردن مادهی مورد استفاده (کاغذ) حاصل میشود».

اصل لغت «اوریگامی» در زبان ژاپنی از «اورو» به معنی خم کردن و «کامی» به معنی کاغذ گرفته شده است. اما خم کردن کاغذ اسامی دیگری نیز در زبان ژاپنی داشته است که به تدریج به نفع اوریگامی از دور خارج شدهاند. سبک دکوراسیون داخلی اوریگامی از همین تعریف الهام گرفته است.
دکوراسیون داخلی مونو کروماتیک از انواع سبک دکوراسیون داخلی
مونوکروماتیک یکی از آسانترین سبکهای دکوراسیون داخلی است که یک دکوراتور تازه وارد نیز میتواند به خوبی آن را ایجاد کند.

در این سبک به سادگی از کنار هم قرار دادن اشیاء یک رنگ میتوان به یک تعادل مناسب در این سبک رسید. بدون نگرانی در این باره که رنگها در کنار هم به خوبی جلوه می کنند یا نه؟
۰ comments